Ga naar de inhoud

Werkwijze

Werkwijze

Advies op maat

Ik maak een individueel voedingsplan, een voedingsplan dat is aangepast aan jouw leefstijl, doel en voorkeuren. Tevens kan ik je begeleiden in het proces van gedragsverandering. Vaak weten we immers wel wat gezond is, maar is het inpassen in het eigen gewoontepatroon de uitdaging.

Het eerste consult

Tijdens het eerste consult wordt er gekeken naar jouw persoonlijke situatie en worden je verwachtingen en huidige voedingspatroon besproken. Je krijgt een aantal praktische voedingsadviezen mee naar huis waar je direct mee aan de slag kan. Daarnaast ontvang je na het gesprek een uitgewerkt voedingsplan/voorbeelddagmenu om je te helpen bij het ontwikkelen van een nieuw voedingspatroon. Dit eerste consult duurt ongeveer een uur.

Vervolg consulten

In de vervolgconsulten wordt er gekeken naar hoe de afgelopen periode is verlopen met het persoonlijke voedingsadvies. We bespreken wat er goed gaat, wat moeilijke momenten zijn en wat er nog verbeterd kan worden. In de vervolgconsulten zal ik inspelen op je behoefte, is er bijvoorbeeld behoefte aan variatie dan bekijken we samen hoe je dit kunt creëren.

De tijdsduur van dit consult kan variëren.

Eindgesprek

In het laatste consult zal bekeken worden hoe je de aanpassingen in de toekomst vol kan houden.

Indien je een verwijzing hebt, worden de bevindingen aan je behandelde (huis)arts of specialist gerapporteerd. De tijdsduur van dit consult kan variëren.

Oranjepad 12
Nieuwerkerk aan den IJssel

Sportlaan 3 a
Moordrecht

06 82 18 60 77
van 08:00 tot 20:00

petra@dietistpetra.nl