Ga naar de inhoud

Sport

Voeding en sport

Gezonde en gevarieerde voeding is altijd belangrijk om fit, energiek en gezond te blijven. Of je nu wedstrijdsporter bent of wanneer je op recreatief niveau sport, een gezonde en gevarieerde voeding is altijd belangrijk om fit, energiek en gezond te blijven. Zodra je veel en intensief sport, is een optimaal eetpatroon nog eens extra belangrijk. De juiste voeding op het juiste moment draagt bij aan een beter uithoudingsvermogen, sneller herstel, betere prestaties, goede groei en een betere lichaamssamenstelling.

Omdat iedere sporter anders en uniek is krijg je een advies op maat. Daarbij houd ik rekening met je sportactiviteiten, je leeftijd, doel en mogelijkheden. Voor alle leeftijden en voor iedereen is een passend advies mogelijk.

Door mijn jarenlange ervaring met wedstrijdzwemmen kan ik mij goed inleven in de doelen die een sporter wil bereiken. Voeding kan helpen om prestaties te verbeteren. 

Maak eens een afspraak om te bekijken wat voeding voor jou kan betekenen. Advies voor kinderen tot 18 jaar wordt voor 3 uur vergoed vanuit het basispakket van de zorgverzekeraar zonder eigen risico. Boven de 18 jaar wordt er gebruik gemaakt van het eigen risico. Soms is één of twee keer een advies al voldoende om je voeding nog beter af te stemmen op je sport. 

Oranjepad 12
Nieuwerkerk aan den IJssel

Sportlaan 3a
Moordrecht

06 82 18 60 77
van 08:00 tot 20:00

petra@dietistpetra.nl