Ga naar de inhoud

Over Petra

Hoi, ik ben Petra Castricum. Graag help ik je bij het behalen van je doelen. Dit doe ik door samen met je te kijken naar welke aanpassingen voor jou haalbaar zijn, zodat je de veranderingen ook goed vol kunt houden. Een standaard dieet is voor veel mensen niet vol te houden, daarom vind ik maatwerk en een persoonlijke aanpak heel erg belangrijk.

Ben je verwezen door een huisarts of wil je zelf een aantal aanpassingen aanbrengen in je voeding/ leefstijl, waar je wat hulp bij kunt gebruiken? Ik begeleid je naar jouw doel.

Sinds 2011 ben ik gediplomeerd diëtist en werkzaam bij een diëtistenpraktijk binnen Gezondheidscentrum Spoorlaan en bij dr. Kersten, beide in Capelle aan den IJssel. In 2021 ben ik gestart met mijn eigen praktijk in Nieuwerkerk aan den IJssel, aan de rand van Zevenhuizen en Nesselande. Daarnaast ben ik af en toe ook werkzaam in Moordrecht.

Met veel plezier woon ik met mijn man en onze dochter in Nieuwerkerk aan den IJssel. Vanaf mijn jeugd ben ik een fanatieke sporter. Ik begon met wedstrijdzwemmen en trainde zes keer per week. Inmiddels zwem ik niet meer maar nog steeds word ik blij van regelmatig bewegen.

Naast sporten geniet ik er van om erop uit te gaan met mijn gezin, spelletjes spelen, wandelen, fietsen en te koken.

 

Petra-dietist1

Oranjepad 12
Nieuwerkerk aan den IJssel

Sportlaan 3 a
Moordrecht

06 82 18 60 77
van 08:00 tot 20:00

petra@dietistpetra.nl