Ga naar de inhoud

Leefstijl

Leefstijl

Heb jij overgewicht en lukt het maar niet om (blijvend) af te vallen? Of word je elk jaar een paar kilo’s zwaarder? Heb je een gezond gewicht maar wil je gezonder gaan leven? Wil je je fitter voelen en meer energie hebben? Wil je gezond oud worden en weet je diep van binnen wel dat dat met je huidige leefstijl niet gaat lukken? Heb je net dat steuntje in de rug nodig?

Misschien heb je al heel vaak geprobeerd om nu echt dingen anders te gaan doen. Misschien heb je er nog nooit over nagedacht maar heb je een wake up call gekregen van jouw arts of iemand anders.

Je gedrag veranderen is ontzettend lastig. Daarnaast is het ook nog zo dat onze omgeving het ons niet gemakkelijk maakt om gezonde keuzes te maken. Ongezond eten is overal aanwezig en vaak goedkoper dan gezond eten en we hoeven nauwelijks meer te bewegen.

Je leefstijl veranderen is meer dan alleen maar “gewoon wat minder eten en meer bewegen’.

Zonder begeleiding je leefstijl/ gewoontes aanpassen is lastig. Je weet soms niet welke weg je het beste in kan slaan door alle aangeboden adviezen. Als je in Nieuwerkerk aan den IJssel, Nesselande of Zevenhuizen woont is het goed om een afspraak te maken zodat ik je kan helpen naar een gezondere leefstijl.  Ik zal je meer leren over voeding, beweging, slaap, stress en ontspanning. Samen zullen we gaan bekijken wat je wilt bereiken. Ik zal een voorbeeldmenu opstellen die je kan helpen om veranderingen in je gedrag te gaan toepassen. Tijdens de vervolg afspraken zal ik nog meer uitleggen en voorbeelden geven, net waar de behoefte ligt op dat moment.

Oranjepad 12
Nieuwerkerk aan den IJssel

Sportlaan 3 a
Moordrecht

06 82 18 60 77
van 08:00 tot 20:00

petra@dietistpetra.nl